diumenge, 21 de febrer del 2016

Sardanes a Trenc d'Alba 2016

El passat 1 de gener A trenc trenc d'alba la cobla Ciutat de Granollers ens va acompanyar al Passeig Marítim de Mataró, a l'indret conegut com les Cases del Callao i vam tenir la magnífica oportunitat, per segon any, de veure sortir el sol (aquest cop entre núvols), ballar bones sardanes i menjar una exquisida xocolata amb melindros.

Cal dir que aquesta festa es fruit de la bona entesa i la col·laboració de l'Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs Esmandies, l'Associació de Veïns de l'Havana i Rodalies, la Federació d'Entitats Sardanistes i Dansa Tradicional Catalana de Mataró i, evidentment, l'Agrupació Sardanista Santa Anna de Mataró.

Us adjuntem una petita selecció de fotografies de
SARDANES A TRENC D'ALBA












Ballada de Nadal en memòria de Ramon Làzaro

La ballada de sardanes del passat dia 13 de desembre va ser dedicada íntegrament a la memòria del nostre amic en Ramon Làzaro. Us reproduim a conitnuació el recordatori que l'Agrupació Sardanista Santa Anna va fer per l'ocasió.



També us afegim una foto del senzill l'homenatge de simpatia i agraïment que vam retre a la seva esposa, la senyora Rosa Belmonte, i també una foto de la Cobla Ciutat de Girona en plena actuació, que com cada any ens acompanyà a la ballada de Nadal