diumenge, 26 d’octubre del 2014

Nou CD La Santa Espina


Amigues i amics sardanistes

La celebració de la Capitalitat de la Sardana de Barcelona va portar als escenaris el passat mes de març la rondalla completa de ‘La Santa Espina’. El concert, que tingué lloc al Barcelona Teatre Musical amb l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Rubén Gimeno, la coral Polifònica de Vilafranca i les veus solistes d’Anna Alàs, David Alegret i Enric Martínez-Castignani ha estat enregistrat en CD, i sortirà al mercat el divendres 31 d’octubre amb el diari El Punt Avui al preu de 9.95 euros. El podreu adquirir al vostre quiosc del divendres 31 d’octubre al diumenge 2 de novembre.

Des de la Confederació Sardanista de Catalunya recomanen fermament aquest nou CD i ens emplacen a comunicar-ho als vostres socis i simpatitzants per tal que aquesta insigne composició amb lletra d’Àngel Guimerà i música d’Enric Morera, arribi al màxim de llars i sigui coneguda i reconeguda arreu. 

Us adjuntem la imatge del nou CD que surt al mercat més de 100 anys després de la seva estrena. A la web http://lasantaespina.cardedge.es/ trobareu tota la informació relativa al concert i al nou CD, com algunes fotografies i vídeos i on podreu escoltar un fragment de la sardana inclosa a l’enregistrament que ha esdevingut un himne nacional.