dilluns, 9 de desembre del 2013

Taula rodona "Tot reinventant lideratges"

Us informen de la següent activitat a l'entorn del món de la sardana:

Aquest dimarts, 10 de desembre a les 7 de la tarda, tindrà lloc a Les Esmandies una xarrada - col·loqui del cicle "Parlem de sardanes".

Sota al títol "Tot reinventant lideratges" i amb la participació de Lluís Puig, director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat i Joaquim Rucabado, president de la Federació Sardanista de Catalunya. Presentat i moderat per Pep Andreu.

Organitza Les Esmandies.
Ronda O'Donnell, 94
Mataró


divendres, 6 de desembre del 2013

Ballada de Nadal, 15/12/2013




Amigues i amics,

Com cada any l'Agrupació tanca l'any amb la Ballada de Nadal, aquest diumenge 15 de desembre a les 12 del migdia a la plaça de Santa Anna de Mataró. Aquest any també ens acompanya la cobla Ciutat de Girona, que sempre ens ha fet gaudir de la seva delicadesa i del seu rigor a l'hora d'interpretar la música per a cobla.

Ens omple d'il·lusió poder oferir-vos el programa que aquest any, excepcionalment, hem editat amb motiu del 50è aniversari de la mort del mestre Honorat Vilamanyà (Ripoll, 30 de novembre del 1905 - Barcelona, 29 de desembre del 1963).

Veureu que la cobla Ciutat de Girona ens interpreta quatre sardanes del mestre. Mai millor moment per sadollar-se de les sardanes d'en Vilamanyà.

No hi falteu. Us hi esperem!